Alla ser så perfekta ut – utan håravfall och finnar

19/02/2012

Vilken dag det är i dag. Det blåser och regnar eller små snöar om vart annat. Kring noll är temperaturen och man blir allt annat än sugen på att ta sig ut i friska luften. Men detta måste man göra annars blir man ännu tröttare och glåmigare. Så nu har jag bestämt mig för att byta om och stick ut för att springa.  Först skall jag läsa klar tidningen ”Kosmetik” som jag får i lådan emellanåt. Kan säga att alla här ser förbaskat perfekta ut – inte en rynka, eller blek hy, håravfall eller finnar – allt ser så bra ut. Visst blir man lite avundsjuk även om man vet att detta bara är på låtsas, det vill säga att även dessa människor under ytan r lika glåmiga som en själv.

Entry Filed under: Okategoriserade. Posted in  Okategoriserade .


Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta