Få kvinnor genomför hårtransplantation

20/02/2012

Även om det finns många tillstånd, sjukdomar och hår produkter vård som kan resultera i kvinnligt håravfall och överdrivet håravfall, står för merparten av av problem på grund av genetiska frågor. Kvinnors håravfall skiljer sig från män är för att det är mer diffus. Mera tunt över hela skalpen istället för koncentrerad tunnhet på vissa ställen. Ofta är det lättare att genomgå en hårtransplantation om man är man och har precisa områden som skall fyllas igen. Kvinnor har svårare at täcka större partier eller kanske ligger det mycket historik i besluten. Det talas aldrig om kvinnor som genomgår ingreppet – bara att män gör det.

 

Entry Filed under: Okategoriserade. Posted in  Okategoriserade .


Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta