Hårtransplantasjon fungerer icke vid alopecia areata

20/02/2012

Många saker här i livet är positiva och en del andra får oss att inse att vi alla är mänskliga. Att förlora sitt hår kan givetvis vara social traumatiskt inte minst om man är ung. Det är dock viktigt att påpeka att Alopecia areata inte är farligt på annat sätt än just själva hårbortfallet. Det kommer inte att leda till andra följdsjukdomar eller andra biologiska defekter. Att man har Alopecia areata innebär heller inte att man löper en ökad risk att drabbas av andra sjukdomar. Vid normala håravfall finns det en del man kan göra, såsom en hårtransplantasjon men vid autoimmuna sjukdomar som alopecia areata är detta inte möjligt.

 

Entry Filed under: Okategoriserade. Posted in  Okategoriserade .


Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta