Gamla farmor måste göra bukplastik för att bli frisk

21/02/2012

Puh, vad stressigt det blir ibland. Något viktigt skall hända på dagen och man sover mycket mer oroligt än vad man brukar göra. Idag när jag vaknade så insåg jag att jag försovit mig en halvtimme, så jag hoppar upp ur sängen och springer till köket för att snabbt trycka i mig lite gröt och ett glas juice. Det man nu bör satsa på är att också få människor att inte bara äta ekologiskt, utan också att tvätta och sköta om sig med ekologiska produkter och varor. Men i dag är det stora dagen fr mig farmor som ligger på sjukhuset och skall genomgå bukplastik. Hon har varit sjuk länge och det är dit jag måste springa nu – att stötta andra är viktigt.

 

Entry Filed under: Okategoriserade. Posted in  Okategoriserade .


Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Arkiv

Kategorier

Meta